Yılbaşı ışık süsleme, yılbaşı eğlence organizasyonları, yılbaşı organizasyonu

Düğün Mekanları, Düğün Mekanı, Gelinlik, Alyans, Balayı, İstanbul Düğün Evlenmeye karar verdiginiz andan itibaren kullanacağınız, Düğün mekanı, alyans seçimi, gelinlik gibi ihtiyaçlara yönelik yayın yapmakta olan evlilik Nişan Mekanları - Gelinlik - Fotoğraf ve Video - Fuat Paşa Yalısı İstanbul Düğün Mekanı, Mekanları, Kır Nişanı, Otelde Düğün İstanbul düğün mekanı fiyatları, nişan mekanları, kır düğünü, havuzbaşı parti organizasyonu, Yılbaşı eğlence organizasyonu, Yılbaşı ışık süslemeleri, Yılbaşı hediye servisi, Yılbaşı yemek organizasyonu

Açılış süsleme Organizasyonu

Açılış süsleme Organizasyonu
AKGÜL ORGANİZASYON

Yeni açtığınız işletmenizin misafirlerinize, müşterilerinize tanıtılacağı ilk gün sizlerleyiz. Ne yapılabiliri konuştuktan sonra siz mekanınızın misafiri olun, gerisini biz halledelim. Planladığınız açılış gününden en az 10 gün önce bizimle görüşmeniz gerekmektedir. Açılış için gerekli olan tanıtım toplantıları, güvenlik, garson, hostes ve valeparking temini ayrıca açılış için mekanın süslenmesi,profesyonel video ve fotograf çekimi bizim işimiz.

Açılış Organizasyonunuz da Ses ve Işık Sistemi Kurulması çok önemli bir ayrıntıdır. Davetlilerinizi rahatsız etmeyecek bir ses ve ışık sistemi işimizin başlangıç aşamasıdır. Tabii ki canlı müzik grubu isteyebileceğiniz gibi, kayıttan da müzik yayını yapabiliriz. Ayrıca açılışınızın eğlenceli geçmesi için Sunucu ve yöresel oyun ekipleride mutlaka olmalı.

Animatör arkadaşlarımız konuklarınızı çok eğlendirecekler. Şişme maskotlarımız, logolu balonlarımız ile yoldan geçen insanların da ilgisini çekeceğiz.

Mağaza açılışları konusunda istanbulda' ki en tecrübeli Organizasyon Firmasıyız. Mağazanızın açılış için süslenmesi, broşür bastırılması ve dağıtılması, davetiyelerin dağıtılması, palyaço, sihirbaz, ve diğer animasyonlarımız, açılış kokteylinin hazırlanması, garson, host ve hostes hizmeti. Hiç birisi için uğraşmanıza gerek yok. Tamamını sizin yerinize biz yapacağız. İsterseniz açılış için çiçekli süsleme, kumaşlı süsleme, ışıklı süsleme vb mağaza süsleme alternatiflerimizden seçimler yapabilirsiniz. Açılışını yapacağınız mağazanızın ya da farklı bir sektördeki işyerinizin tanıtımı için AKGÜL Organizasyon ilk seçiminiz olmalıdır.

Dilerseniz size lazer gösterileri ile tüm şehirden görülebilecek bir açılış yapabiliriz. Hava kararır kararmaz başlayacak Lazer Show'a sizde hayran kalacaksınız. Volkan Show, Havai Fişek Gösterisi, Konfeti Show vb etkinlikler ile aylarca konuşulacak bir açılış organizasyonu yapabiliriz.

Otel Açılışı, Restaurant Açılışı, Cafe-Bar Açılışı, Pastahane Açılışı, Mağaza Açılışı vb sektörlerdeki tüm açılışlar için arayınız.

Kongre, Fuar, Sempozyum, Seminer, Sergi Açılışı vb Organizasyolarda farklı etkinlikler ile sizinleyiz.

Açılış kokteyli catering olmadan olmaz. Özel kokteyl menülerimizi seçebilir ya da siz kendiniz menü oluşturabilirsiniz.

Açılışınıza gelecek protokol misafirleriniz için protokol tribünü isteyebilirsiniz. Protokol ve vip konuklarınız için özel hazırlıklar yapacağız. Host ve Hostes arkadaşlarımız konuklarınızı ağırlamanıza yardımcı olacaklar.

0 Response to "Açılış süsleme Organizasyonu"

Yorum Gönder

Her TürLü YorumLarınızı BekLiyoruz.