• Imagen 1 Şamdan Çeşitleri
    Şamdan Çeşitleri şamdan modellerimiz için özel şamdan süslemesi dekorasyonlu şamdanlarımızı kristal şamdan süslemeleri, metal şamdan, cam şamdan, varak şamdan, aynalı şamdan, ayaklı şamdan, kollu şamdan, kolsuz şamdan, beş kollu veya tek kollu şamdanlarımız, ahşap şamdan çeşitlerimizle, özel malzeme ve teknikleri kullanarak süsleme yapmaktayız.

Yılbaşı ışık süsleme, yılbaşı eğlence organizasyonları, yılbaşı organizasyonu

Düğün Mekanları, Düğün Mekanı, Gelinlik, Alyans, Balayı, İstanbul Düğün Evlenmeye karar verdiginiz andan itibaren kullanacağınız, Düğün mekanı, alyans seçimi, gelinlik gibi ihtiyaçlara yönelik yayın yapmakta olan evlilik Nişan Mekanları - Gelinlik - Fotoğraf ve Video - Fuat Paşa Yalısı İstanbul Düğün Mekanı, Mekanları, Kır Nişanı, Otelde Düğün İstanbul düğün mekanı fiyatları, nişan mekanları, kır düğünü, havuzbaşı parti organizasyonu, Yılbaşı eğlence organizasyonu, Yılbaşı ışık süslemeleri, Yılbaşı hediye servisi, Yılbaşı yemek organizasyonu

AKGÜL Organizasyon

Düğün Organizasyonu işlerinizde büyük bir titizlikle sizin istediğiniz kriterlerde bi organizasyon işi çıkarıyoruz veya kendinizin Düğün organizasyonu için düşünmeye fırsatınız yok ise biz sizin yerinize Düğün organize ediyoruz ve geçmişte yaptığımız Organizasyonların resimli katologlarına bakarak bi seçim yapabilirsiniz.Ayrıca Düğün organizasyonunu yapmak istediğiniz yerin düzenlemesini yaparak daha da güzel bir süsleme yapabiliriz.Hayatınızda sadece bir kere evleniyorsunuz ve bunun muhteşem olmasını istiyorsunuz evet bunu size biz sağlıyoruz hayallerinizdeki Düğün ü gerçekleştirmeniz için bırakın size biz yardımcı olalım.Kalite hizmet almak isteyenler için kaliteli ve bi okadarda profesyonel organizasyon elemanlarımızla size hizmet veriyoruz.AKGÜL Organizasyon

Kumaş süslemeleri

Kumaş süslemeleri
Kumaş süslemesi hizmetinde özel çeşitlerimiz ve özel teknikleri kullanarak kumaş süsleme dekorasyon süslemelerinde her renk ve cinsten kumaş süsleme çeşitlerimizle kumaşlarla süsleme yapmaktayız, kumaşlarla dırape volen vererek dikim atölyemizde saten monoray cins kumaş veya Grek kristal dikerek hazırlanmış özel tasarımlarla her çeşit kumaş süsleme ve şekillendirmede örnek kumaş süslemelerimizi görebilirsiniz.

Reklam tanıtım organizasyonu

Reklam tanıtım organizasyonu

Reklam tanıtım organizasyonu hizmetleri tanıtım hizmetleri bireysel tanıtım süslemesi hizmeti,Tanıtım reklam hizmeti organizasyonunu,Medya reklam tanıtım süslemeleri reklam hizmetleri için organizasyonlar,Tanıtım organizasyon hizmetleri,Tanıtımlar organizasyon,Tanıtım reklam hizmeti,Reklam tanıtım süsleme hizmetleri,Market reklam tanıtım süslemeleri hizmetleri organizasyonu,Canlı reklam tanıtım organizasyonu,Reklam tanıtım düzenleme özel tanıtım taktikleri teknik organizasyon hizmetlerin sağlanması,Reklam tanıtım hizmetleri,Madalya Reklamlı tanıtım organizasyonları.

Mekan süslemesi

Düğün, Nikah, Nişan, Kına Gecesi, Davet ve benzeri özel gün organizasyonlarınızda tabii ki öncelikle mekanı seçmeniz gerekmektedir. Dilerseniz davetin gerçekleştirileceği mekanı kendiniz belirleyebilirsiniz, ya da bizim anlaşmalı olduğumuz mekanlardan birisini seçebilirsiniz, tercih sizin. Ancak mekan önerisi ve seçimi konusunda telefon ya da mail yolu ile yardımcı olamamaktayız. Lütfen bu yollarla bilgi istemeyiniz. Sizi ofisimizde misafir ederken, anlaşmalı mekanlarımızın ve yaptığımız çalışmaların fotoğraflarını gösterip, seçim yapmanıza yardımcı olmayı tercih etmekteyiz.AKGÜL Organizasyon

Açılış süsleme Organizasyonu

Açılış süsleme Organizasyonu
AKGÜL ORGANİZASYON

Yeni açtığınız işletmenizin misafirlerinize, müşterilerinize tanıtılacağı ilk gün sizlerleyiz. Ne yapılabiliri konuştuktan sonra siz mekanınızın misafiri olun, gerisini biz halledelim. Planladığınız açılış gününden en az 10 gün önce bizimle görüşmeniz gerekmektedir. Açılış için gerekli olan tanıtım toplantıları, güvenlik, garson, hostes ve valeparking temini ayrıca açılış için mekanın süslenmesi,profesyonel video ve fotograf çekimi bizim işimiz.

Nişan ve Nikah Masası süsleme

Nişan ve Nikah Masası
AKGÜL ORGANİZASYON

Nikah Masası düğünün en önemli detayıdır. Tüm gözler sizin üzerinizdeyken kendinizden emin etrafa gülücükler saçmanız gerekir. Tabii ki şık bir Nikah Masasında oturmak kendinize olan güveni artıracaktır. Sizin için özel sandalyeler ve şahitler için puflar, gösterişli arka fonlar ve seçmekte zorlanacaksınız kadar çok model. Herkesin zevkinin farklı olduğunu biliyoruz, siz nasıl bir nikah masası istediğinizi söyleyin, biz yapalım. AKGÜL ORGANİZASYON

Lüks Araç Kiralama

Lüks Araç kiralama diyince, Öncelikli müşteri memnuniyeti, en iyi en kaliteli hizmet, ve dürüstlük anlayışını benimseyerek, Lüks araç kiralama hizmeti verilmektedir.Lüks araç kiralaması diyince isterseniz binek ister ticari araç kiralaması konusunda tüm marka ve modellerin çeşitlerini size sunabilen kiralama firmasıyız.İstanbul ve tüm Türkiye genelinde 7 gün 24 saat sürekli hizmet vermekteyiz.


Çardak süsleme Modelleri

Gazebo süslemeleri modeli çeşitleri,Çardak (Gazebo) süslemeleri kiralama ve temini çeşitli modelleri çardak süslenmesi kurulumu düzeni gazebo çardak satışı kiralaması sağlıyoruz. Çardak süsleme modelleri, Gazebo süslemesi, Çardak Gazebo süsleme, Gazebo süslemeleri, Gazebo süsleme modelleri, Çardak süslenme, Çardak süslemeler, Çardak süslemeleri, Çardak süslemesi.


Gelin yolu süslemeleri, Gelin yolu modelleri, Gelin yolu

Gelin yolu süslemeleri, Gelin yolu kiralama temini kurulumu süslemesi, Gelin damat mekanına ilk girişteki yürüyüş yolunun şıklığı yürüme yol süsleme ve modelleri temini gelin damat yolu süslenmesi gelin yolu kiralaması kurulumu düzeni organizasyonu nu sağlıyoruz.Gelin yolu süslemesi, Gelin yol süslemesi, Gelin yolu süslemeleri, Gelin yolu modelleri.