• Imagen 1 Şamdan Çeşitleri
    Şamdan Çeşitleri şamdan modellerimiz için özel şamdan süslemesi dekorasyonlu şamdanlarımızı kristal şamdan süslemeleri, metal şamdan, cam şamdan, varak şamdan, aynalı şamdan, ayaklı şamdan, kollu şamdan, kolsuz şamdan, beş kollu veya tek kollu şamdanlarımız, ahşap şamdan çeşitlerimizle, özel malzeme ve teknikleri kullanarak süsleme yapmaktayız.

Yılbaşı ışık süsleme, yılbaşı eğlence organizasyonları, yılbaşı organizasyonu

Düğün Mekanları, Düğün Mekanı, Gelinlik, Alyans, Balayı, İstanbul Düğün Evlenmeye karar verdiginiz andan itibaren kullanacağınız, Düğün mekanı, alyans seçimi, gelinlik gibi ihtiyaçlara yönelik yayın yapmakta olan evlilik Nişan Mekanları - Gelinlik - Fotoğraf ve Video - Fuat Paşa Yalısı İstanbul Düğün Mekanı, Mekanları, Kır Nişanı, Otelde Düğün İstanbul düğün mekanı fiyatları, nişan mekanları, kır düğünü, havuzbaşı parti organizasyonu, Yılbaşı eğlence organizasyonu, Yılbaşı ışık süslemeleri, Yılbaşı hediye servisi, Yılbaşı yemek organizasyonu

Şamdan Çeşitleri

Şamdan Çeşitleri şamdan modellerimiz için özel şamdan süslemesi dekorasyonlu şamdanlarımızı kristal şamdan süslemeleri, metal şamdan, cam şamdan, varak şamdan, aynalı şamdan, ayaklı şamdan, kollu şamdan, kolsuz şamdan, beş kollu veya tek kollu şamdanlarımız, ahşap şamdan çeşitlerimizle, özel malzeme ve teknikleri kullanarak süsleme yapmaktayız.


Piknik Organizasyonu

Piknik Organizasyonu için piknik sunucu animatörü ilginç animasyonları ile piknik panayır özel eğlencelerimizle piknik organizasyonu yapmaktayız.

Tül süsleme

Tül süsleme hizmetinde özel çeşitlerimiz ve özel teknikleri kullanarak Tül dekorasyon süslemelerinde her renk ve cinsinde Tül süsleme çeşitlerimizle süsleme yapmaktayız.

Gemi indirme organizasyonu

Gemi indirme organizasyonu ve süslemeleri İstanbul ve Türkiye genelinde gemi indirme töreni, Gemi indirme töreni kırmızı Halı süslemeleri ve organizasyonu, A dan Z ye tüm organizasyonunu gerçekleştiriyoruz. Kurumsal organizasyonlar.Bayi toplantı organizasyonu.

Kır düğünü, Mekan ayarlama ve Restaurant süslemesi

Düğün Organizasyonlarınız, Davetleriniz İstanbul Kır mekan restaurantlar için Anadolu yakası ve Avrupa yakası birbirinden renkli en güzel kır mekanları restaurantlar için anlaşmalı olduğumuz veya çalıştığımız çeşitli semtlerde kır mekan restaurant düğün davet organizasyonlarınızda hizmetinizdeyiz.

Kostümlü Hediye Servisi

Kostümlü hediye servislerinde Palyaço, Bat man, Pandomima, Yetenekli ve Profesyonel animatörlerimizle tüm özel günlerinizde kostümlü hediye servisi hizmeti vermekteyiz.

Sünnet Düğünü Süslemesi ve Organizasyonu

Sünnet organizasyonu ve sünnet süslemelerinde muhteşem Görkemli sünnet tahtı, koltuğu ile balon, tül kumaş, ışık, çiçek, mekan, salon süslemeleri için en kaliteli güzel kiralık ürünlerimizle kiralama, servis, kurulum, nakliye dahil hizmeti tam olarak yerine getiriyoruz.Sünnet düğünü süsleme organizasyonu görsel Show'ları Havai fişek gösterisi, Volkan gösterisi izle hizmet vermekte.

Palyaço servisi

Palyaço servisi, Birbirinden yetenekli çok sevimli eğlenceli palyaçolar için bizimle irtibata geçiniz. Palyaço, animatör, animasyon, parti özel gün servisi, Bat man, Pandomima gösterisi, Yetenekli palyaço, Profesyonel palyaço, Komedyen palyaço gösteri organizasyonu, tiyatro piyesleri, ana okulu tiyatrosu, çocuk ve yetişkinlere tiyatro gösterileri için sahnedeyiz.

Parti organizasyonu, Parti eğlenceleri

Parti eğlence grupları, hediye servisleri. Piknik Organizasyonu, Çocuk ve yetişkinler için oyun parklarımız, Şişme Oyun parkları, panayır, şenlik, çocuk parkları şişme parkuru, kurulum servisi ile hizmetinizdeyiz.

Kokteyl organizasyonu

Kokteyl organizasyonu, davet kutlamalarınızda kokteyl için host, hostes, ajansların hostesleri, garson, güvenlik temini, işyeri Parti eğlence organizasyonlarınızda kokteyl ekipman kiralama ve süslemelerinizi biz organize edelim.


Açılış organizasyonu

Açılış organizasyonu süsleme ve animasyon aktivite hizmetlerimiz, işyeri, mağaza açılışında ilgi çekici şişme palyaçolar, maskot karakterleri, dans eden tahta bacak, aktivite ve ses sistemlerimiz ile logolu baskılı reklam balonu dağıtımı, bayrak balon süslemeleri, açılış organizasyonu için fiyat ve kalite farkı için bizimle irtibata geçin.


Nişan, Nikah organizasyonu

Nişan organizasyonu gerçekleştirirken evlilik yolunda ilk ciddi adımların atıldığı dönemdir.Gelin ve damat adaylarının aileleri artık birbiri ile gerçek anlamda tanışma sürecine girmiştir.Nişan törenindeki süsleme ve nişan süsleri ile örnek süslemelerimizi yakından görüp daha detaylı bilgi almak için showroom görselleri ve tecrübemizle hizmetinizdeyiz.


Fuar organizasyonu

Fuar organizasyonu, konser, sanatçı, festival, şenlik, defile, reklam tanıtım hizmetleri,,bireysel tanıtım,,özel taktikler,,Volkan, Konfeti,,şişme Çadır, Giriş Takı , Fly Tube, şemsiye ,Minder, Jeneratör, Promosyon maskotları, Fotoğraf Video, Güvenlik, pandomim, Dj , Orkestra organizasyonu, Sanatçı organizasyonları, Çigan organizasyonu, Bando kiralaması, Mehter takımı kiralaması, Semazen, Kokteyl süslemeleri.

Sihirbaz Gösterisi, Sihirbaz organizasyonu, ilizyon gösterisi

SİHİRBAZ GÖSTERİSİ çocuklara ve yetişkinlere yönelik olan sihirbaz, ilizyon gösterilerimiz aynı zamanda jonglör gösterisinide katarak doğum günü partisi, sünnet düğünü, piknik, parti, eğlence, organizasyon, şenlik özel gün ve kutlamalarınızda muhteşem eğlenceli sihirbaz gösterisi, sahne ilizyon gösterileri sunmaya hazır. En iyi yetenekli sihirbazlarımız kaliteli profesyonel animatör, palyaço kadromuzla hizmetinizdeyiz.

Kutlama organizasyonu

Kutlama organizasyonu, Sene Sonu mezuniyet tören organizasyonu, şenlik, eğlence süsleme hizmetleri, Okul sömestre, ramazan eğlenceleri, Hacivat kara göz gölge oyunları, Aşık ile maşuk, Ramazan organizasyonu.
1.Defile Manken,Catering,
2.Ses ışık Sahne Sistemi,
3. Davet organizasyon,
4.Toplantı ,Kutlama organizasyonları,
5.Manken,Bayi Toplantısı


Sandalye süsleme ve Kiralama

Düğün Organizasyonu Davet Sandalye kiralama sandalye süslemesi yetişkinler ve çocuk masa sandalyeleri süslemeleri ve kiralaması masa üzeri çiçek aranjmanı ve tül kumaş kurdalelerle süslemesi, Bistro masası, Gelin damat masalarının süslemeleri, gelin yolu, Nikah masası, plastik, ahşap sandalye süslemesi ve kiralamaları


ışık süslemesi, ışık süslemeleri, LED hortum ışık süslemesi

Işık süsleme, Alış-veriş merkezi ışık süslemesi, Görsel ışıklarla süslemeler, LED hortum ışık süsleme, İç mekan, Meydan, Çevre, Çam ağacı, Dış mekan, Sokak ve cadde ışık süslemeleri, alış-veriş merkezi süslemesi, yıl başı parti süslemeleri, Bina aydınlatma, boyama, ışık süslemelerinde inanılmaz şık ışıl ışıl süslemelerimiz için bizimle irtibata geçiniz en uygun fiyata en kaliteli ışıklarımızla birbirinden değişik ilginç ışık süslemeleri modelleri ve tasarımlarımızla hizmetinizdeyiz.

Balon süslemesi, Bayrak süslemesi

Balon süsleme en kaliteli dayanıklı balon çeşitlerimizi size özel tasarımlarımızla süsleme ve toptan perakende satışını sağlıyoruz.Balonları sizin hayal gücünüzü de katarak süslüyoruz,uçan balon,jumbo (Büyük balon), zincir,logolu, balonlarla dekore edip şekillendirerek her renkte balon süslemelerimizle günün ( 24 ) yirmi dört saati balon süslemesinde hizmetinizdeyiz.

Çiçek süsleme, Çiçek süslemeleri, Çiçek şekillendirme

Çiçek süslemesi nerelerde kullanılır,Düğün Davet organizasyonu Gelin yolu ve masası çiçek süslemelerinde.Canlı çiçek süsleme, yapay çiçek süslemesi, istenilen yerde nişan, nikah, gelin Çardak (gazebo) süsleme, çiçekli kumaş ve Mum süslemesini gerçekleştiriyoruz.Yerinde çiçek aranjman veya hazır çiçek aranjmanlarla süslenmesini yapıyoruz.İstanbulun her köşesine acil süsleme servisimiz vardır.

Masa süslemeleri, Masa süsü, Masa düzenlemesi

Masa süslemeleri kumaş örtüsü renk ve desen seçimi. Masa üstü canlı çiçek, çiçeklerin ortasında fanus, mum uygulamalı süslemesi.Masa üstü çiçekli mumlu Şamdan Çeşitleri veya kristal şamdanlar ve en özel şamdan çeşitlerimiz ile kumaş süslemeleri için kurumsal toplantı kutlama parti protokol masa süslemeleri,düğün, davet, nişan, nikah, Gelin yolu süsleme, sandalye masası süslemeleri ve kiralaması. Lüks araç kiralama, araç modellerimiz ile masa örtüsü toptan satışı ve kiralaması.

Düğün organizasyonu, Düğün planlama, Düğün süslemesi

Düğün organizasyonu için sizlere en iyi kaliteli organizasyonları ve ışıltılı düğün süslemesi hizmeti sunuyoruz. Öncelikle İstanbul Anadolu yakası ve Avrupa yakası olmak üzere tüm Türkiye geneline düğün organizasyonları,Sanatçı organizasyonu,tekne kiralama , kır düğünü ,bahçe düğünleri havuz başı düğünü,ilkbahar yaz sonbahar kış düğünleri,düğün ve davet organizasyonu için acele edin lütfen tüm organizasyonlarınız da süslemelerinizde hizmetinizdeyiz.